Zenit’90 Bt. néven 1994-ben kezdtük meg működésünket a felnőttképzés területén, kiemelten a kereskedelmi és vendéglátási ismeretek oktatására koncentráltan. Több mint húsz éves tevékenységünk során tanfolyamainkon több ezer hallgató vizsgázott sikerrel és szerzett középfokú OKJ-s bizonyítványt.

Tanfolyamainkon 25 év oktatási tapasztalatait ötvözzük naprakész ismeretekkel, folyamatosan nyomon követve a kereskedelmet és vendéglátást érintő jogszabályi változásokat.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy képzésünk színvonalas, de mindenki által könnyen elsajátítható és a mindennapokban is jól alkalmazható legyen. Ennek érdekében olyan tankönyvek szerkesztésére törekszünk, melyek közérthetőek és a képesítés megszerzését követően is haszonnal forgathatók. Előadásaink kötetlenebb jellege lehetőséget biztosít a konzultációra, a konkrét problémák megbeszélésére, így választ kaphatnak a hétköznapi élet adta kérdésekre is.

Oktatóink kiváló szakmai felkészültségének és gyakorlatias szemléletének köszönhetően az előadások során nem csak a tananyag alapos elsajátítására és a sikeres vizsgabizonyítvány megszerzésére készítjük fel hallgatóinkat, hanem olyan tanácsokkal, praktikákkal látjuk el őket, melyek képessé teszik a versenyszférában való helytállásra. Előadásaink szemléletesek, az iskolapadtól elszokott hallgatók számára is élményszerű tudást adhatnak.

Célunk, hogy olyan magabiztos tudással és korszerű gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakembereket képezzünk, akik munkájukat magas színvonalon látják el és felkészültek a vállalkozásokra nehezedő piaci kihívásokkal szemben.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is hallgatóink között üdvözölhetjük!